Slakt og Livdyr

Gris
Vi tilbyr livdyr og ferdige slakt.

Per dags dato er vi den eneste gården i Rogaland, som tilbyr debio-godkjent gris. Grisene består nå hovedsaklig av Duroc (75%).

Priser:

- For livdyr (alder fra 8 uker) til smågris for helgrilling:
  Griser er høyst sosiale dyr, og vi setter et krav på minimum 2 dyr, dersom det ikke er griser på  
  plassen fra før. Råner må forhåndsbestilles og depositum vil komme i tillegg.
  Ta kontakt for pris

- Vil du arrangere en grillfest/fest utenom det vanlige? Vi tilbyr slakt av smågriser f.o.m 15kg og opp
   Ta kontakt for pris

- Standard slakt, fra 1/4 til 1/1 gris.
  Pris 130,- kg

- Mulighet for innmat og talg


Sau

Debio-godkjent fra 01.10. 2015.  Første uken i september hvert år blir sau og lam samlet og hentet ned fra høyfjellet. De beste lammene blir sendt direkte til slakt og vil ha mer viltsmak enn lam som beiter på innmark. Vi har åpen bestilling på heialam frem til første helg i september.

Priser:

- Lam 1/1 eller 1/2.
  Oppdeling velges fritt etter slakteriets skjema.
  Pris 160,- kg

- Er du vandt med eller vil prøver sauekjøtt?
  Ta kontakt

- Mulighet for innmat, talg og ullfell.


Egg

Vi tilbyr egg fra gås, and og kalkun. Obs! kun sesong
Ta kontakt




Kommentarer